Bij ons wiet kopen, betekent genieten  van kwaliteit

Wij hechten waarde aan kwaliteit en streven ernaar om jou te verrassen met een geweldige ervaring. Van het aroma en de smaak tot het lange effect naar jouw keuze: lang en loom of met een stevige kick. Alles moet kloppen. Bij ons wiet kopen, betekent dus genieten van kwaliteit. Onze wiet wordt zorgvuldig gekweekt en wij selecteren alleen de beste planten voor gebruik in onze coffeeshop. Zorgvuldig zijn wij ook met onze leeftijdscontrole: iedereen is welkom in onze shops in Tiel en Culemborg, zolang je maar achttien jaar of ouder bent.

 Over wiet kopen wordt vaak een beetje schimmig gedaan. Wij vinden dat onterecht. Natuurlijk weten ook wij dat er een hele handel is waar je maar beter van weg kunt blijven. Maar goede wiet is iets waar je best trots op mag zijn, als je het ons vraagt. Kroegen zijn toch ook trots op hun zelf gebrouwen bier en restaurants zijn ook trots op de goede wijnen? Waarom zou dat bij wiet anders zijn?

Meer weten?

Wil je meer informatie over wiet kopen? Ons personeel vertelt je graag alle ins en outs. Bel met +31 (0)344 683 194 en wij beantwoorden al je vragen. Een nog beter idee: stap gewoon eens naar binnen en ervaar zelf de gezelligheid en kwaliteit.