Catweazle is de bekendste coffeeshop in de omgeving van Tiel en Culemborg. Onze twee vestigingen zijn ware begrippen in de regio en zijn dit al vele jaren. Mensen komen graag bij ons voor de beste kwaliteit softdrugs, een drankje en de nodige gezelligheid. Wij verwelkomen iedereen die achttien jaar of ouder is met plezier in onze shops.

De beroemdste coffeeshop in Tiel en Culemborg

Wij kunnen wel roepen dat wij de nummer één coffeeshop van Tiel en Culemborg zijn, maar dat bewijst nog niets. Wat dit wel bewijst, zijn de vele prijzen die wij in onze inmiddels behoorlijk lange historie in de wacht hebben gesleept. Het is een erkenning van onze kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat jij kunt genieten van de hoogste kwaliteit softdrugs: goed van aroma en smaak, met een fijne werking en eerlijke herkomst. Zowel in onze coffeeshop in Tiel, als in onze coffeeshop in Culemborg is de sfeer relaxt en ongedwongen.

Krijg je honger of dorst? Geen probleem. We hebben een ruim aanbod aan dranken en snacks om je cravings mee te stillen. Daarnaast koop je bij ons je favoriete hasj of wiet, maar is het ook mogelijk om een keer een nieuwe variant te proberen. Wij blijven ons aanbod aanpassen, zodat er altijd iets tussen zit wat je bevalt.

Neem contact met ons op of kom langs!

Heb je vragen voor onze coffeeshop in Tiel of Culemborg? Bel Catweazle dan op +31 (0)344 683 194 en wij geven je antwoord. Natuurlijk ben je ook te allen tijde welkom om kennis te maken in een van onze shops. Wij helpen je graag.