Onze coffeeshop is niet alleen de plek waar je komt om een kant en klare joint te kopen: ook lange vloei kopen is mogelijk. Catweazle is er voor iedereen die wil genieten van een goede joint: passanten, vaste bezoekers, vriendengroepen, maar ook de thuisrollers.

Waarom moet je lange vloei kopen?

Een sigaret rook je in een paar hijsen op, maar een joint hoor je rustig te roken. Je moet de tijd nemen en genieten: dat is waar het om draait. Dat kun je het beste doen met een lange vloei. Een lange vloei kopen is heel gewoon wanneer je zelf jouw joints draait. Hiervoor bieden wij je naast de vloei uiteraard ook de wiet en hasj van jouw keuze.

 

Koop ook je voorgedraaide joints bij ons

De reden waarom sommige mensen liever een voorgedraaide joint kopen, is omdat dit minder tijd kost en natuurlijk niet lastig is. Zelf je joint rollen kan in het begin lastig zijn. Het moet goed strak gebeuren, anders krijg je een slappe joint die niet lekker rookt. Vaak krijgen mensen tijdens het rollen ook last van zweethanden en dat is ook funest voor de kwaliteit. Het is daarom van belang om lange vloei te kopen van goede kwaliteit, omdat dat bijdraagt aan het rollen van de joint. Oefening baart kunst: het rollen moet snel en strak gebeuren en na verloop van tijd word je daar absoluut handiger in. Lange vloei helpt je daar gewoon een handje in.

 

Wij doen het graag voor je, dus kom langs in een van onze shops!

Wil jij niet meer altijd voorgedraaide joints kopen, maar ook zelf kunnen rollen? Dan kun je bij ons lange vloei kopen. Mocht je dit nog nooit gedaan hebben, dan zijn wij bij Catweazle de beroerdste niet. Koop vloei en wat cannabis of hasj van je keuze en kom gewoon binnen bij ons rollen. Ons personeel doet het je graag een keertje voor en er zijn altijd wel gasten aanwezig die er graag samen met jou eentje rollen. Verder nog vragen? Bel dan naar +31 (0)344 683 194