Wil je hennep kopen bij een goede coffeeshop? Dan ben je bij Catweazle aan het juiste adres. Wij hebben twee shops waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij weten namelijk als geen ander hoe bepalend de kwaliteit is voor de ervaring. Daarom dat wij jou alleen het allerbeste willen bieden. Kom langs in onze shop in Culemborg of Tiel en ervaar het zelf!

Waarom hennep kopen in een shop?

De teelt en verkoop van Hennep is in Nederland uitgebreid, wat invloed kan hebben op de kwaliteit. Daarom doe je er verstandig aan om hennep in een coffeeshop als Catweazle te kopen. Bij ons heb je gegarandeerd de beste kwaliteit. Onze shops zijn de perfecte mix tussen kwaliteit en gezelligheid. Er hangt een ongedwongen sfeer en we hebben vriendelijk personeel die altijd open staat voor een praatje.

Benieuwd naar ons aanbod? Kom langs in een van onze shops!

We leggen in onze shop alles aan je uit over onze producten, de verschillende smaken en de verschillende effecten. Geïnteresseerd in onze producten? Kom dan bij ons je hennep kopen en ervaar de goede kwaliteit en gewenste effect. Nog vragen? Stel ze dan gerust! Ook dit kan in onze shop, maar het is ook mogelijk om te bellen naar +31 (0)344 683 194.