Het is een heerlijke ontspanning voor velen: een voorgedraaide joint kopen. Wij leven in een land waar dat kan en mag. Talloze mensen vinden het fijn om na een lange week werken neer te ploffen en te genieten van een joint. Sommigen rollen zelf, maar het fijne aan een coffeeshop is dat je op je wenken bediend wordt: je kunt een voorgerolde joint kopen naar keuze.

Een joint kopen en heerlijk relaxen

Wij vinden het belangrijk dat je ontspant, geniet en plezier hebt. Hoe je het ook wilt: als je achttien jaar of ouder bent, ben je welkom om bij ons een voorgedraaide joint te komen kopen. Een joint kopen, draait vaak ook om gemak. Lang niet iedereen heeft zin om te rollen. Daarom kun je bij ons uiteraard een voorgerolde joint kopen. Betalen, neerploffen, genieten. Zo simpel is het. Wij bieden je een ruime keuze uit verschillende soorten cannabis en hasj, elk met hun eigen unieke kenmerken.

Eerste keer of gevorderde? Iedereen is welkom

Een voorgedraaide joint kopen is voor sommigen heel normaal. Veel van onze reguliere gasten hebben hun eigen voorkeur, maar wij bieden altijd genoeg variatie om iets anders te proberen. Ben jij nog niet helemaal wegwijs en weetje niet welke voorgedraaide joint je moet kopen? Dat is geen enkel probleem. Op telefoonnummer +31 (0)344 683 194 geven wij je graag informatie over de verschillende joints die wij verkopen. Voel je ook vrij om gewoon eens binnen te lopen bij Catweazle en je vraag te stellen. Wij zijn er voor je.