Selecteer een pagina

Kom langs en ervaar het zelf!

Ongedwongen en relaxte sfeer

Advies op maat

Over wiet kopen wordt vaak een beetje schimmig gedaan. Wij vinden dat onterecht. Natuurlijk weten ook wij dat er een hele handel is waar je maar beter van weg kunt blijven. Maar goede wiet is iets waar je best trots op mag zijn, als je het ons vraagt. Kroegen zijn toch ook trots op hun zelf gebrouwen bier en restaurants zijn ook trots op de goede wijnen? Waarom zou dat bij wiet anders zijn?

Bij ons wiet kopen, betekent genieten  van kwaliteit

Wij hechten waarde aan kwaliteit en streven ernaar om jou te verrassen met een geweldige ervaring. Van het aroma en de smaak tot het lange effect naar jouw keuze: lang en loom of met een stevige kick. Alles moet kloppen. Bij ons wiet kopen, betekent dus genieten van kwaliteit. Onze wiet wordt zorgvuldig gekweekt en wij selecteren alleen de beste planten voor gebruik in onze coffeeshop. Zorgvuldig zijn wij ook met onze leeftijdscontrole: iedereen is welkom in onze shops in Tiel en Culemborg, zolang je maar achttien jaar of ouder bent.

Meer weten?

Wil je meer informatie over wiet kopen? Ons personeel vertelt je graag alle ins en outs. Bel met +31 (0)344 683 194 en wij beantwoorden al je vragen. Een nog beter idee: stap gewoon eens naar binnen en ervaar zelf de gezelligheid en kwaliteit. 

Catweazle Tiel

Hertog Karellaan 23
Tiel – Holland
T: 0344 683 194

Vrij – Zat: 11.00 – 01.00 uur
Andere dagen: 11.00 – 24.00 uur

Catweazle Culemborg

Kattenstraat 7
Culemborg – Holland
T: 0345 533 787

Alle dagen open van 12.00 – 24.00 uur

Stuur ons een berichtje!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid