Selecteer een pagina

Coffeeshop openingstijden

Kom langs en ervaar het zelf!

Ongedwongen en relaxte sfeer

Advies op maat

Onze coffeeshop heeft ruime openingstijden. Wij willen namelijk dat je in alle rust kunt genieten van onze producten. In zowel onze coffeeshop in Tiel als in onze coffeeshop in Culemborg zijn de openingstijden ruim. Of je nu ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds wilt genieten van onze gastvrijheid: je bent altijd welkom.

Ruime coffeeshop openingstijden zodat je kunt genieten wanneer je wilt

Jij bepaalt wat je doet met je tijd en dus ook wanneer je toe bent aan wat ontspanning. Wanneer je trek hebt in een joint, zijn onze deuren open. Catweazle in Tiel geopend van 10:00 – 23:00, op zaterdag en zondag zelfs een uurtje langer. Wil je onze locatie in Culemborg bezoeken, dan kun je hier elke dag van 11:00 tot 24:00 terecht. Bij ons ben je met gelijkgestemden, die allemaal komen voor ontspanning, met een lekker muziekje op de achtergrond, een goed gesprek of een potje darts. Dat is de omgeving die wij je willen bieden: ongedwongen en relaxt. Een stuk lekkerder dan op de hoek van de straat en een stuk gezelliger dan thuis, niet?

Kom binnen in een van onze shops of bel ons voor vragen

Ben je in de buurt? Kom dan eens gezellig binnen en ervaar de sfeer en onze producten. Onze klanten komen zeker niet alleen uit Culemborg en Tiel: vanuit de hele regio komen mensen naar Catweazle toe. Voor frequente bezoekers hebben wij regelmatig iets nieuws.  Stap binnen en ervaar waarom mensen zo graag bij ons komen. Onze coffeeshop met ruime openingstijden maakt dat eenvoudig. Heb je een vraag voor ons? Bel ons gerust op +31 (0)344 683 194.

Catweazle Tiel

Hertog Karellaan 23
Tiel – Holland
T: 0344 683 194

Vrij – Zat: 11.00 – 01.00 uur
Andere dagen: 11.00 – 24.00 uur

Catweazle Culemborg

Kattenstraat 7
Culemborg – Holland
T: 0345 533 787

Alle dagen open van 12.00 – 24.00 uur

Stuur ons een berichtje!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid