Selecteer een pagina

Cannabis kopen

Kom langs en ervaar het zelf!

Ongedwongen en relaxte sfeer

Advies op maat

Mensen in de buurt van Culemborg en Tiel weten al meer dan tien jaar waar zij het best cannabis kunnen kopen: bij Catweazle. Onze twee coffeeshops trekken een zeer breed publiek aan en nog steeds weet een groeiend aantal mensen ons te vinden.

Cannabis kopen van de beste kwaliteit

Er zijn veel coffeeshops in Nederland waar je cannabis kunt kopen, maar hoe weet je of je goede kwaliteit krijgt? Die garantie heb je bij ons. Al meer dan tien jaar staat Catweazle garant voor de allerhoogste kwaliteit, de beste smaak en dus de beste ervaring. Wij hebben meerdere malen beslag gelegd op de Highlife Cup: een prijs die je niet zomaar wint. Daarvoor moet je consistente kwaliteit leveren en het feit dat wij meerdere jaren op rij in de prijzen zijn gevallen, zegt genoeg.

Voor thuis… of gezellig bij ons!

Ben je op zoek naar een stukje ontspanning, dan ben je uiteraard van harte welkom in onze shops in Tiel en Culemborg. Mits je ouder dan achttien bent, uiteraard. Hier kun je cannabis kopen voor thuisgebruik, maar je kunt ook gezellig in de shop blijven. Hier kan je genieten van een drankje of gewoon een gezellig gesprek aanknopen met een van onze andere gasten. Wij bieden je verschillende soorten softdrugs voor een fijne avond vol ontspanning en vermaak. Bij ons vind je een zeer divers publiek. Het is altijd levendig en er hangt een relaxte, gemoedelijke sfeer. Cannabis kopen bij ons, betekent dus kwaliteit, maar ook gezelligheid. Heb je vragen? Bel ons gerust op +31 (0)344 683 194. Wij staan je graag te woord en verwelkomen je in onze shops.

 

Catweazle Tiel

Hertog Karellaan 23
Tiel – Holland
T: 0344 683 194

Vrij – Zat: 10.00 – 24.00 uur
Andere dagen: 10.00 – 23.00 uur

 

 

Catweazle Culemborg

Kattenstraat 7
Culemborg – Holland
T: 0345 533 787

Alle dagen open van 11.00 – 24.00 uur

 

Stuur ons een berichtje!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid